Телефон за поръчки: 088 827 2623

Последвайте ни:

Ресторант

The catering coffee & food house

The Catering Coffee & Food House е първият ресторант на The Catering Company - едно райско място в сърцето на Варна <3

В The Catering Coffee & Food House ще откриете прекрасна атмосфера с домашен уют, вкусна храна с високо качество, ароматно кафе и усмихнат екип, винаги в готовност да се погрижи за вашето чудесно прекарване. Това e място, където можете да пиете вкусно кафе ☕️ с приятели, да хапнете уникален домашен десерт и да се забавлявате от сърце.

Вечерите тук можете да прекарате в голяма компания с вкусно плато хапки, домашни брускети или някое от останалите ни топли и студени предястия, придружени с чаша вино или хубав коктейл.

В прекрасното ни меню ще откриете още много вкусотии, които са огромна наслада Подготвили сме богато разнообразие от салати, основни ястия, риба и морски дарове, безмесни ястия и още много изненади, които ще имате възможност да опитате на място.
Разбира се, помислили сме и за вашия вкусен и здравословен обяд. На място ще можете да хапвате от вече добре познатите ви изкушения от обедното ни меню.

The Catering Coffee & Food House продължава мисията ни - да доставяме една хубава емоция на нашите клиенти, да споделяме вашите най-специални моменти и да променяме по малко света всеки ден.
The Catering Coffee & Food House е място, където ще пишем история. История за много щастливи споделени моменти, с настроение, любов и много усмивки. Едно място, което прави всяко малко и голямо събиране, всяко обикновено дневно кафе едно свежо, пълно с настроение и хубава емоция преживяване.

Добре дошли в топлата, уютна и вкусна атмосфера на The Catering Coffee & Food House! Адрес: ул. “Генерал Киселов” 64, входът е от страната на ул. “Цар Асен”. Телефон за поръчки и резервации: 0888272623
Очакваме ви с радост!